luni, 8 septembrie 2014

De ce fac eu cumparaturi profitabile?

Simplu. Pentru ca am nevoie sa mananc, sa mrg cu taxi-ul sau la stomatolog. Si daca tot imi sunt necesare toate acestea,  de ce sa nu profit si de reducerile oferite de SCnet, cu atat mai mult cu cat ele se cumuleaza cu alte reduceri oferite deja de magazin. In felul asta nu am decat de castigat.
Evident ca ar fi stupid sa faci o cumparatura de 10 lei si sa te astepti la o reducere de 5 lei. Nu, nu asa functioneaza. Este vorba de sume relativ mici care se intorc in cont, dar adunate  la ceea ce primesti de la cei recomandati de tine....in timp se aduna.

Cum functioneaza?

Cumparatorul achita integral produsele respective, urmand ca reducerea sa i se intoarca in cont in urmatoarele proportii:

  • 1% in contul de restituire de unde ii poate scoate cash
  • restul % ( procent de reducere minus 1% din contul de restituire, 1% comision SCnet, 2% care se repartizeaza celor de deasupra pe 4 lunii) in contul de acumulare.
Daca procentul din contul de restituire este fix, procentul din contul de acumulare poate fi destul de mare, de fapt este diferenta intre reducerea oferita de comerciant ( de la 50%  la minim 4%) minus cei 4% care se duc la SCnet, linii superioare si cumparatorului. Grawe Asigurare Sa ofera o reducere de 50% la prima din primul an la o asigurare de viata. In acest caz 46% din prima se duce in contul de acumulare. 

De ce va spun toate astea? Pentru ca vreau sa va arat in episodul viitor de unde vin banii adevarati.

Cu toate astea tineti minte ca oricat de roz si de frumoase ar fi lucrurile respective este necesar si "un pic" de munca...:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu